Reserveren

Stappenplan reserveren

  1. Controleer de beschikbaarheid van het gebouw in de verhuurkalender.
  2. Controleer of je akkoord gaat met onze verhuurvoorwaarden.
  3. Vul het reserveringsformulier in.
  4. Er wordt, indien het gebouw beschikbaar is, een optie genoteerd in de verhuurkalender. Is het gebouw niet beschikbaar, ontvang je hier bericht van.
  5. De huurovereenkomst en instructies worden (ondertekend door de verhuurder) per post naar je toegestuurd.
  6. De huurder tekent de contracten en stuurt één exemplaar terug naar het retouradres dat op het contract vermeld staat.
  7. Zodra de verhuurder in het bezit is van een geheel getekend exemplaar én de aanbetaling is gedaan staat de reservering vast.
  8. De huur en borg moet overgemaakt worden naar het opgegeven rekeningnummer onder vermelding van het factuurnummer. Dit moet gebeuren voor de tijd die genoteerd staat op het contract. De betaling bestaat uit maximaal twee termijnen.
  9. Toegang wordt alleen verleend tot het gebouw, indien aan alle betalingsverplichtingen voldaan is én er een getekende overeenkomst in ontvangst is genomen.
  10. Een week voor het verhuur informeert de verhuurder de huurder over de informatie voor het gebruik van het pand en de sleuteloverdracht.

Stap 1 / 5: Reservering details

Beschikbaarheid
Datums die reeds bezet zijn, kunnen niet gereserveerd worden en zijn geblokkeerd in de kalender. Overgangsdatums tussen reserveringen worden niet geblokkeerd, maar dit geeft geen garantie dat het gebouw beschikbaar is. Je krijgt altijd een handmatige bevestiging van de verhuurder.

Stap 2 / 5: Contactpersoon

Stap 3 / 5: Organisatie

De reservering wordt op persoonlijke titel gemaakt. Als huurder bent u als persoon aansprakelijk voor schade aan het gebouw. Wijzig bij stap 1 het type om de reservering op naam van een vereniging op bedrijf te zetten.

Stap 4 / 5: Overige gegevens

Stap 5 / 5: Controleer uw gegevens

Overzicht
Personen: .
Waarvan 18+: .
Start: .
Eind: .
Contactpersoon
Voornaam: .
Tussenvoegsel: .
Achternaam: .
Mobiel Nr: .
Email: .
Straat: ..
Postcode: .
Plaats: .
Land: .
Organisatie
Naam: .
Straat: ..
Postcode: .
Plaats: .
Land: .
Overig
Opmerkingen: .