Bij Scouting Stratum zijn er verschillende soorten vrijwilligers. We hebben natuurlijk de leidinggevenden, zij verzorgen het programma voor de kinderen. Maar ook als je liever geen leiding wordt kunnen we je goed gebruiken! 

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken voor scouting? Kom gerust een keer langs om te kijken of leiding zijn iets voor je is, of dat je misschien een commissie wil versterken. Je kan ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Klusouder

We vinden het heel erg fijn als ouders een handje helpen in en om de blokhut. Hiervoor worden klusmiddagen georganiseerd waarbij een lijst van klussen wordt afgewerkt. Doorgaans gebeurt dit op de eerste zaterdag van de maand. Ouders kunnen een voorkeur aangeven tussen klussen en schoonmaak van de blokhut. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Materiaalcommissie

In onze blokhut hebben we een groot magazijn met materiaal. Ter ondersteuning van de speltakken hebben we een materiaalcommissie, die er voor zorgt dat materiaal veilig blijft voor de kinderen. Ze zorgen voor de uitgave, inname en het onderhoud van materiaal. Wil je deze commissie graag helpen? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blokhutbeheercommissie

Deze commissie zorgt voor het technisch beheer van het gebouw (installatietechniek), verhuur van de blokhut, veiligheid van het gebouw en schoonmaak. Ben je handig en wil je helpen, mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dassenouder

Voel je je achter de naaimachine als een vis in het water? Dan nodigen we je uit om je aan te melden als dassenouder. Een paar keer per jaar komen deze ouders samen om de dassen van Scouting Stratum in elkaar te zetten. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NL-Doet

Ook Scouting Stratum doet mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL-Doet. Iedereen is welkom om een steentje bij te dragen, aanmelden kan via de website van NL-Doet.