Welpen Roode Vlam

Welpen Roode Vlam

Algemeen

De speltak

Groepsfoto

Groepsfoto

De welpen Roode vlam trekken met elkaar er op uit om samen te spelen in de bossen rond de eigen blokhut. Wij stoken regelmatig een vuurtje om daar lekker broodjes, pizza's of pannenkoeken op te bakken. Naast levend stratego, het hamburgerspel en het luchthaven spel pionieren we ook met palen en touw. Af en toe doen we dat met soepstengels en dropveters. We zijn een gezellige groep kinderen die wel van een dolletje houden. Zo houden we soms de staf voor de gek, al worden we dan net zo hard terug gepakt door de stafleden. Ons stafteam bestaat uit vier vaste stafleden en twee stafleden die samen 1 zijn. Beetje gek, maar zij draaien om de week zodat er eigenlijk altijd 5 stafleden aanwezig zijn. Wil jij ook een keertje mee komen spelen met ons? Meld je dan even aan via het contactformulier of het inschrijfformulier, je bent meer dan welkom.

Stafleden

Het stafteam

 • Teamleider Welpen Roode Vlam
  Jacala (Noud)
  Jacala de krokodil is natuurlijk de aller gezelligste uit de jungle, en dat denk ik zelf ook graag. Daarom kruip ik sinds oktober 2012 met veel plezier in dit karakter. Vanaf mijn 6de levensjaar zit ik al bij Scouting Stratum. Begonnen als bever, en uiteindelijk via de welpen, verkenners en rowans doorgegroeid tot staflid.
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Chil (Maartje)
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Koning Louie (Wouter)
  Hoi! Ik ben Koning Louie, en ik ga al sinds mijn tiende met veel plezier elke zaterdag naar scouting. Ik ben in 2015 van de Rowans overgevlogen naar het team van de Welpen Roode Vlam, en ik weet zeker dat ik met hen en de Welpen een erg leuke tijd ga hebben. Ik studeer Engelse Taal & Cultuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en in mijn vrije tijd luister ik graag muziek, speel ik games en ga ik vaak naar concerten; en naar scouting uiteraard!
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Baloe (Lisa)
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Kaa (Stefan)

Agenda

Agenda

Legenda

13-04-2019
18-05-2019
29-06-2019
06-07-2019
24-08-2019
18-09-2019
18-09-2020

Afbeelding   Georganiseerd door
 Welpen speltakteken 50x50 e8e8d5   Welpen Roode Vlam (WRV)
 Stratum e8e8d5 100-100   Scouting Stratum